BR√ĄNSLEPRIS VID ONLINE/WEBBEST√ĄLLNINGAR - Vi s√§nder fakturan till er e-mail eller som e-faktura.Kan ni vänligen kontrollera före leveransen att chauffören har obehindrat tillträde till cisternens påfyllning och låset är färdigt öppnat. Tack!


Polttis Oy / Jakoil levererar uppv√§rmnings- och motorbr√§nnolja huvudsakligen inom f√∂ljande omr√•den: 

Borgå, Lovisa, Sibbo, Kervo, Tusby, Träskända, Nurmijärvi, Askola, Mäntsälä, Vanda, Helsingfors, Esbo, Lahti, Hollola, Asikkala, Nastola, Orimattila, Pukkila, Borgnäs, Mörskom, Artsjö, Kausala, Kouvola, Elimäki, Lappträsk, Anjala, Pyttis osv.


Fakturornas förfallodag, vill Ni betala i delrater?

Det är möjligt att få fakturan i max. 5 delrater. Första delratens förfallodag är 14 dagar efter leveransen och sedan med 30 dagars mellanrum förfallodagen.
För företag är betalningstiden 14 dagar.

Minsta mängd vi levererar är 1000L.
Ifall Ni har en önskan om en mindre leverans (enbart inom våra leveransområden), fakturerar vi separat:
  • Sm√•ordertill√§gg 800 - 980L  50 ‚ā¨
  • Sm√•ordertill√§gg 500 - 799L  75 ‚ā¨
  • Sm√•ordertill√§gg 300 - 499L  100 ‚ā¨
Observera att webbpriset gäller inte vid småorderleveranser. Ifall Ni har en öskan om en mindre leverans, kontakta tel. 0400-654260 eller 0400-123766.


Högkvalitets oljor och diesel

Via oss uppvärmnings- och motorbrännolja samt diesel hem, till jordbruket och till företag. Leverans med våra egna tankbilar.


picture


Vi levererar Nestes produkter som är av god kvalitet och miljövänliga och samtliga övriga oljor till hemhushåll, företag och till industrin.
Nu kan ni även via oss beställa Nestes MY motorbrännolja och MY diesel, som är till 100% tillverkade på återavända avfall och rester, en hjälp som snabbt minskar på koldioxidavtrycket och minskar utsläppen på växthusgaser.Orderbekräftelsen uteblev?

Din orderbekräftelse skickas automatiskt till den angivna e-postadressen. Om du inte har fått någon orderbekräftelse kan det bero på att de ibland kan hamna i skräpposten, så kolla gärna i din skräppost.